Gegevens opsturen

Vul zorgvuldig het contactformulier in.
Vergeet niet een goede foto die uw onderneming weergeeft en uw logo (als u dit heeft) mee te sturen.

Gegevens controle

Uw gegevens worden binnen 24u gecontroleerd.
Indien nodig nemen we contact met u op om ontbrekende informatie op te vragen .

Onderneming online

Wanneer alles goedgekeurd is, plaatsen we uw onderneming online.
U ontvangt binnen 24u een notificatie!

Meest gestelde vragen

We willen nagaan of uw onderneming geregistreerd staat en op uw naam staat. We willen graag de echtheid van uw onderneming verifiëren. Alleen dan kunnen we deze toevoegen op ons platform.

Een bedrijfsslogan, ook wel een bedrijfsmotto of tagline genoemd, is een korte en pakkende zin die de essentie van een bedrijf, merk of product communiceert. Het is een krachtige boodschap die de waarden, missie of unieke eigenschappen van het bedrijf benadrukt en vaak gebruikt wordt in reclamecampagnes.

Een goede bedrijfsslogan is memorabel en onderscheidend. Het kan dienen als een herkenbaar onderdeel van de merkidentiteit en kan helpen bij het opbouwen van merkbekendheid en het creëren van een emotionele band met klanten.

Enkele bekende voorbeelden van bedrijfsslogans zijn:

– “Just Do It” van Nike
– “I’m Lovin’ It” van McDonald’s
– “Think Different” van Apple
– “Because You’re Worth It” van L’Oréal
– “Connecting People” van Nokia

Deze slogans zijn vaak kort, krachtig en sluiten nauw aan bij de kernwaarden en de doelgroep van het bedrijf.

Een omslagfoto, ook wel bekend als een coverfoto, is een afbeelding die bovenaan een profielpagina op sociale media of een website wordt geplaatst. Het is een grote horizontale afbeelding die bedoeld is om de aandacht te trekken en de visuele uitstraling van de pagina te versterken.

 Omslagfoto’s kunnen verschillende doeleinden dienen, zoals het tonen van de identiteit van een persoon of bedrijf, het promoten van een merk of product, of het weergeven van een sfeer of thema dat relevant is voor de pagina.

Het belangrijkste kenmerk van een omslagfoto is dat deze prominent aanwezig is en vaak het eerste is wat bezoekers zien wanneer ze een profielpagina openen. Het is daarom belangrijk om een afbeelding te kiezen die de gewenste boodschap overbrengt en de juiste indruk achterlaat bij de bezoekers.

Een onderneming toevoegen

Een betere sociale en economische situatie zou veel deuren voor ons openzetten en ons de mogelijkheid en de vrijheid geven het leven te creëren die wij voor ogen hebben voor ons en zelfs voor onze dierbaren.

Bedankt voor uw inschrijving

We zullen u binnen 24u terug contacteren.

Volg ons op sociale media