Traiteur Ma-Bel

Culinair en smaakvol

Traiteur Ma-Bel

Je kunt bestellen om af te halen of te laten bezorgen

Een geslaagd buffet is bij een feest van cruciaal belang – wij helpen u graag. De catering Traiteur Ma-Bel biedt lekker eten en levert direct aan huis. U kunt profiteren van jarenlange ervaring en een georganiseerd team.

Top catering met buffet

Verwen uzelf met onze Franse keuken. Wij staan bekend om onze uitstekende gourmet-keuken en om onze uitstekende lokale producten. Ook voor de lekkerbek hebben wij iets in de aanbieding. Onze lekkere jam, ons verse fruit of onze lekkere chocolade smaken erg lekker. Geniet van ons heerlijke buffet! Het assortiment biedt voorgerechten, desserts en een brede keuze aan hoofdgerechten.

Dieet en allergieën

Ook vegetarische specialiteiten staan bij ons op de kaart, om u met een verscheidenheid aan smaken te verwennen. Ook liefhebbers van lactosevrije gerechten kunnen zich bij ons welkom voelen. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn. Wij accepteren MasterCard. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contant betalen. Ook besloten feesten zijn bij ons geen probleem – gewoon even vragen. Voor het geval dat u uw bruiloft bij ons wilt organiseren – neem contact op en wij maken deze dag eenmalig. Behalve ’s zondags zijn wij elke dag open.

Website: traiteur-ma-bel.metro.rest

Nieuwe ondernemingen